Kesätiedote 2021

Tervehdys Pirkkalankyläläiset

Kesä, aika upea sellainen, on kääntymässä hiljalleen kohti syksyä, mutta siis hiljalleen. Edessä on, ainakin säätietilijöiden mukaan, vielä helteinen elokuu ja mitä sen jälkeen tuleekaan?

Korona, tuo sana jonka itse jo haluaisin unohtaa, on kylämme toiminnallekkin aiheuttanut käytännössä totaalisen toiminnan hiljentymisen. Kohta suuri osa meistä on jo saanut molemmat korona-rokotteet ja uskon, että kesän taittuessa syksyksi, olemme jo paljon lähempänä ”Uutta-Normaalia” elämää.

Kylämme kehittyy ja muuttuu ja rakentuu tulevaisuudessa kunnan strategioiden mukaisesti. Kaavoitus on nyt kuuma peruna Loukonlahdessa, kohta uudelleen Toiviossa ja nyt myös meidän kylällä Sankilasta Vanhalle Kirkolle. 

Reipin kysymys on nyt avoinna, kun tilanhoitajat muuttivat Sankilaan. Yksi vaihtoehto, ja mielestäni mielenkiintoinen ja tutkittava vaihtoehto olisi, että kyläyhdistyksemme ottaisi kunnan tukemana Reipin päärakennuksen kylätaloksi, ja saisimme siitä hienon tukikohdan toiminnallemme, toki siis, kunnan tukemana.

Mikäli historialliseen hienoon kyläämme on muuttanut kuluneen vuoden aikana uusia asukkaita, toivotan teidät lämpimästi mukaan kyläyhdistyksemme toimintaan ja mukaan tapahtumiimme. 

Kyläyhdistyksemme vuosikokous on edessä, josta kutsu tässä lehtisessä. Toivotan kaikki kyläläiset lämpimästi tervetulleeksi kokoukseen, tutustumaan toimintaamme ja kertomaan mielipiteitämme tulevaan kyläyhdistyksen toimintaan. 

T: pj Juha Hyttinen

Vuosikokous järjestetään ke 18.8.2021 klo 18:00 Ty Toivon talolla, Kranaatinmäentie 94. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki kyläläiset – niin uudet kuin vanhatkin sekä mökkiläiset. Asialistalla on yhdistyksen taloustilanne, toimintasuunnitelma sekä hallituksen kokoonpano. Kahvitarjoilu.

Uutta verta toimintaan kaivataan aina, mutta ketään ei mukaan painoisteta. Emäntä-toimikuntaan etsitään myös vaapaaehtoista: pari kertaa vuodessa kylällä järjestetään kahvilatoimintaa, mistä yhdistys saa pääomaa yhteiseen toimintaan. Emäntä-toimikunnassa voi toimia myös hallituksen ulkopuoliset henkilöt, niin miehet kuin naiset.

Kyläyhdistysen vuosijuhla järjestetään la 25.9. Ty Toivon talolla, Kranaatinmäentie 94, klo 17:00 alkaen. Juhlaan ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet. Tarjolla purtavaa ja juotavaa, arpajaiset sekä mahdolista muuta ohjelmaa. Tärkeinpänä tietysti yhteistä aikaa kyläläisten kanssa. Kokoontumisrajoitusten kiristyessä mahdolinen peruuntuminen ilmoitetaan yhdistyksen kotisivuilla ja facebookissa.

Muistattehan että kyläyhdistyksellä on vuokrattavana kaasugrilli, palviljonki-telttoja, kahvinkeittimiä, aterimia sekä karaokelaitteisto jäsenilleen edullisesti. Lisätietoa yhdistyksen sivuilta www.pirkkalankylankylayhdistys.fi tai facebooksissa. Muistutus talouskohtaisesta jäsenmaksusta (jo maksaneille kehoitus on aiheeton). Laittakaa viestiin ”JÄSENMAKSU 2021” sekä sukunimi että osoite.

Saaja: Pirkkalankylän Kyläyhdistys ry

Tilinumero: FI43 5730 7320 0456 94

Summa: 10€

Viestiesimerkki: Jäsenmaksu 2021 / Meikäläinen Matti / Koulutie 123

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *