JOULUMYYJÄISET 3.12.2023

Kyläyhdistys järjesti laatuaan ensimmäiset joulumyyjäiset Reipin kylätalolla. Tunnelma oli odottavan jännittynyt.  Emäntä ryhmä oli valmistautunut tapahtumaan useamman viikon ajan  leipomalla monenlaisia kuivakakkuja, tuorejuusto kakkuja, pipareita, piparkakkutaloja, limppuja, pasteijoita, jouluhalkoja ym jouluisia herkkuja. Tapanamme on huomioida myös erityisruokavalioita ja tuotteemme ovat aina laktoosittomia. Lisäksi huomioimme varsin monipuolisesti myös gluteiinittomat ruokavaliot.

Emännät tekivät myös perinteisiä joululaatikoita maistiaisiksi ja niistä otettiin ennakkotilauksella varauksia, helpottaaksemme  kyläläisten ja kuntalaisten joulu valmisteluita.

Uutena ja uniikkina tuotteena lanseerattiin myös erittäin maukas Reipin sinappi ja tätä tullaan tulevaisuudessa myymään myös isommissa tapahtumissa sekä tilauksesta.

Emännissä on myös kukka-asetelmien tekoon osaamista ja intoa. Kauniit kukka-asetelmat toivat myyjäisten valikoimaan kivan säväyksen ja tupaan mukavan joulutunnelman.

Myyjäisissä oli tarjolla myös riisipuuroa ja sekametelisoppaa.  Vanhan ajan jouluinen puuro tekikin oikein hyvin kauppansa.

Kylätalon tunnelma oli lämpimän kodikas ja pitkä päivä hurahti iltaan varsin sukkelasti.

Kahvio tuotteita

Myyjäistuotteita

Kyläyhdistys kiittää kaikkia niin omalta kylältä kuin etäämmältäkin saapuneita kävijöitä. Teitä oli varsin runsaslukuisesti ja tällekin tapahtumalle voimme todeta olevan tilausta myös jatkossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *